Yes! Je hebt een onwijs goed idee. Maar dan komt het erop aan: waar ga je beginnen? En zit jouw beoogde doelgroep hier wel om te springen? Of wat nu als je jouw idee hebt gerealiseerd, maar verkopen uitblijven of zich niet in de gehoopte snelheid voordoen? De hoogste tijd om eens te brainstormen over het vermarkten van jouw product, dienst of concept.

Tijdens de wild thoughts brainstorm laten we onze gedachten – zoals de naam al zegt – volledig op de vrije loop, zonder de focus te verliezen. Op deze manier komen wij samen op de meest succesvolle, kansrijke combinaties.

Recht op jóúw niche af
Hoe zonde zou het zijn als de juiste ideeën en/of een ijzersterk product wel aanwezig zijn, maar de doelgroep die je voor ogen hebt eigenlijk niet scherp genoeg is. Vraag en aanbod sluiten in zo een geval niet optimaal op elkaar aan. Zonde! Daarom zorgen we ervoor dat jouw aanbod na de brainstorm écht waarde toevoegt voor de juiste doelgroep.

Hoe meer zielen, hoe meer inspiratie
Samen met mij én een andere expert  op het gebied van marketing en communicatie van VAMOS Support gaan we de wild thoughts brainstorm in. We denken mee op strategisch, tactisch en uitvoerend niveau, zodat we tot doeltreffende ideeën en kansrijke combinaties komen. De meest ideale uitkomst vormt de basis voor een overzichtelijk stappenplan dat jou precies vertelt op welke wijze jouw product het beste in de markt gezet kan worden en welke consistente marketingboodschap daarbij ingezet wordt richting jouw doelgroep.

Klaar om te brainstormen? Af!

  • Heb jij jouw doelgroep helder voor ogen?
  • Kan jij met alle zekerheid zeggen dat jouw aanbod waarde toevoegt voor deze doelgroep?
  • Kan jij in één zin vertellen wat jij nu eigenlijk precies doet?

Luidt jouw antwoord op een of meerdere van deze vragen ‘nee’? Twijfel niet en plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek om samen te kunnen bepalen of de exclusieve brainstorm geschikt is voor jou. Tijdens de brainstorm kom je er in twee uur achter hoe en voor wie jouw idee de meeste kans op succes heeft. Na de brainstorm ontvang je een overzichtelijk uitwerking én aanvalsplan, zodat jouw route naar succes echt kan beginnen. Of je nu een jonge ondernemerswelp of koning van het ondernemersrijk bent, de brainstorm helpt jou om op een duurzame manier klanten te scoren en te behouden. Als jouw klanten eenmaal binnen zijn wil je ze namelijk echte ambassadeurs maken, zodat zij degene zijn die reclame maken voor jouw bedrijf.

*Alles wat in de wild thoughts brainstrom besproken wordt, blijft tussen ons. We tekenen immers niet voor niets een geheimhoudingsverklaring.