Samen weet je meer, samen hoor je meer, samen zie je meer. Oftewel; samen kom je verder! Ieders capaciteiten en talenten worden gebundeld, waardoor je elkaar kunt aanvullen en versterken en alle krachten worden benut. En zeg nu zelf, successen vieren met elkaar is toch veel leuker dan in je eentje? Met jezelf kun je ten slotte niet proosten.

Vijf ondernemers – waaronder ikzelf – gespecialiseerd in Strategy, Operations, Marketing, Finance of People waren dit met elkaar eens, wat resulteerde in een uniek samenwerkingsconcept: VAMOS Support.

White Lion X VAMOS Support
VAMOS Support is een bedrijf dat mkb’ers helpt aan een stevig fundament voor duurzame groei. Zestien experts en studenten vormen vijf teams die in lijn staan met de vijf basisprocessen binnen een bedrijf. Bij VAMOS ontwikkelen we sterke strategieën en efficiënte processen, creëren we effectieve marketing en zorgen we voor inzichtelijke financiën en bevlogen personeel. Veel en een gevarieerd aanbod aan kennis dus.

Op deze manier kunnen mkb ondernemers zich focussen op datgene waar zijn goed in zijn en doen wij dat ook!

Alle VAMOS Supporters hebben drie eigenschappen met elkaar gemeen; wij zijn jong, ambitieus en ondernemend. Dit houdt in dat wij met onze frisse kijk, aanstekelijk positieve energie en resultaat- en doelgerichte instelling vol in de aanval gaan. Het zal je vast zijn opgevallen dat het karakter van VAMOS Support bijzonder goed past bij dat van White Lion!

Anders, maar toch vertrouwd
De oplettende nieuwsbrieflezer was al gerustgesteld. White Lion blijft namelijk fijn doorgaan met de 8-weken trajecten, die resulteren in een communicatieadvies en wekelijkse to-do list, waar jij een jaar mee vooruit kan. De uitvoering van die wekelijkse activiteiten pakken wij sinds april 2020 met meerderde marketingexperts binnen VAMOS Support op.