Rumble in the marketing jungle! De laatste maanden van het jaar zijn aangebroken en dat zorgt altijd voor wat onrust. Hoe kijk jij terug op afgelopen zomerseizoen? Ik hoop dat je eruit hebt gehaald wat je wilde en dat je op schema ligt om jouw doelen voor dit jaar te halen. Die laatste vier maanden vliegen zo voorbij en dan ben je gebaat bij een gestructureerde planning. Gaat het jou lukken? Zo niet, word dan vooral niet te onrustig, maar maak een slimme keuze en schakel tijdig hulp in. Samenwerken brengt je verder.

Je hoeft het niet alleen te doen of extra hard te gaan werken, er zijn voldoende specialisten die je kunnen helpen. Zelf schakel ik bijvoorbeeld de hulp in van creatieve breinen voor de ontwikkeling van mijn huisstijl, bouw van de website en krijg ik adviezen van een social media expert en businesscoach om mijzelf en mijn bedrijf verder te blijven ontwikkelen.

Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Werk vooral slim en werk samen om jullie prooi te vangen. Bovenal: blijf streven naar het halen van de gestelde doelen.

Net voordat de zomervakantie, kreeg ik akkoord op twee jaartrajecten als marketeer op locatie. Super blij! Bij de ene werk ik elke week vanuit hun hoofdkantoor en bij de andere ben ik eens in de maand daar en werk ik verder vanaf mijn kantoor voor ze. Het speelveld bij beide bedrijven is heel divers, maar bij beide partijen ontbrak het aan de rust om een gestructureerde marketing- en communicatieplanning te maken – laat staan om deze uit te voeren. We zijn ondertussen lekker aan het vlammen met beide teams en ik voel me echt onderdeel van de bedrijven! Een fijne samenwerking dus!

Op naar het behalen van de gestelde kwartaaldoelen, want dat is hoe ik die grote jaardoelen te lijf ga. Ik knip ze op en maak er kleinere doelen van. Niet alleen omdat dat overzichtelijker is, maar ook omdat we dan met regelmaat een feestje kunnen vieren. Laten we daar nu net allemaal dol op zijn!

Staan bij jou het gebrek aan tijd, zin of kennis in de weg om terugkerende klanten te krijgen, loyale medewerkers aan te trekken of meer omzet te draaien? Dan help ik je daar graag bij. Laten we samen weer de rust en focus in jouw onderneming terugbrengen op het gebied van marketing en communicatie. I’ll guide you through the marketing jungle.

Benieuwd of wij bij elkaar passen en of jouw bedrijf bij mijn werkwijze past? Plan dan gerust een vrijblijvend kennismakingsgesprek in en vertel ik je hoe ik te werk ga en of ik wat voor jou kan betekenen. Hopelijk spreek ik je snel!