Mensen die mij wat beter kennen, weten dat ik een oom heb met het syndroom van down – hij is verstandelijk beperkt. Een bijdehante kanjer, die ongelofelijk positief in het leven staat en tegelijkertijd ongezouten uit de hoek kan komen. Al jaren gaat hij met heel veel enthousiasme en plezier op reis met Stichting Dolfijn Vakanties, waarna hij het thuisfront in geuren en kleuren over zijn vakantie vertelt. Zodra de reisgids voor het nieuwe jaar bij hem op de mat valt en hij een reis geboekt heeft, brengt hij daar dan ook graag iedereen van op de hoogte.

Toen ik via het schitterende initiatief Westland voor elkaar zag dat de reisorganisatie ondersteuning zocht voor hun marketing en communicatie, heb ik geen moment getwijfeld om ze vrijblijvend te helpen. Zo gezegd zo gedaan. Samen hebben we een klantreis gemaakt, waarin niet de focus lag op de reiziger, maar juist op degene die de reist boekt. Onderaan dit bericht vind je een mooie referentie van Eddy, directeur van Stichting Dolfijn Vakanties. 

Het enthousiasme van de medewerkers en de positieve verhalen van mijn oom doen mij goed. Zo goed zelfs dat ik mij direct opgegeven heb als vrijwillige begeleidster tijdens de reizen zelf. De intake is half december en ik hoop dat ik aan de voorwaarden voldoe. Wordt vervolgd! 

Referentie van Eddy – directeur van Stichting Dolfijn Vakanties